Portfolio

Hal 55 – Nieuwe landingspagina
http://www.hal55.nl
Wij hebben voor Hal 55 een landingspagina opgemaakt en ontwikkeld om deze nieuwe tweedehands winkel een online visitekaartje te geven.

Bizzcounter.nl – Doorontwikkeling en serverbeheer
http://www.bizzcounter.nl
Voor Bizzcounter doen wij de doorontwikkeling en optimalisatie van hun online boekhoudsysteem. Naast de doorontwikkeling verzorgen wij ook het serverbeheer.

Welbox.nl – Zoekmachine optimalisatie
http://www.welbox.nl
Voor Welbox Selfstorage hebben wij diverse aanpassingen aan de website gedaan voor een betere positie in zoekmachines.

DHG Communications Network B.V. – Nieuwe website
http://www.dhgcomnet.nl

 

Djoez.com – Webserver installatie
http://www.djoez.com
Naast onderstaande WordPress plugin is er voor Djoez.com een virtuele Linux CentOS server ingericht als webserver. De betreffende server wordt gebruik voor het serveren van de website. De server is opgeleverd met onder andere Apache HTTP Server en Percona Server 5.5.

Djoez.com – Nieuwe WordPress plugin
http://www.djoez.com

 

HJG Verzekeringen Workum – Nieuwe website
http://www.hjgworkum.nl

 

Wooden Shoes Media – E-mailmarketingsysteem
http://www.woodenshoesmedia.com
Het e-mailmarketingsysteem wat voor DealDonkey.com is ontwikkeld is voor Wooden Shoes Media verder uitgebreid met onder andere een API om geheel geautomatiseerd abonnees toe te voegen aan maillijsten en indien gewenst kan hier realtime een welkomst e-mail op verzonden worden. Het systeem is opgeleverd op een virtuele Linux Ubuntu server. De server is opgeleverd met onder andere een e-mail authenticatie systeem (DKIM), een geoptimaliseerde mailserver daemon (Postfix) en NGINX als webserver.

DealDonkey.com – E-mailmarketingsysteem
http://www.dealdonkey.com
Voor DealDonkey.com hebben wij een e-mailmarketingsysteem ontwikkeld wat gebruikt wordt voor het verzenden van dagelijkse aanbiedingen naar een groot publiek. Met behulp van diverse online reputatieprogramma’s worden onder andere IP en URL reputatie constant gemonitord en indien nodig wordt er bij een dalende reputatie geheel geautomatiseerd op geacteerd. Het systeem is opgeleverd op een virtuele Linux Ubuntu server. De server is opgeleverd met onder andere een e-mail authenticatie systeem (DKIM), een geoptimaliseerde mailserver daemon (Postfix) en NGINX als webserver.

MediaMinded B.V. – Mailserver installatie/optimalisatie/beheer
Voor MediaMinded B.V. is er een virtuele Linux Ubuntu server ingericht als dedicated mailserver. De betreffende server wordt gebruikt voor e-mail marketing en daarom is het essentieel dat de verstuurde e-mails bij een zo groot mogelijk aantal ontvangers wordt afgeleverd. De server is opgeleverd met onder andere een e-mail authenticatie systeem (DKIM) en een goed geoptimaliseerde mailserver daemon (Postfix).

SitPro – Samenwerkende IT Professionals – Nieuwe website
http://www.sitpro.nl/

 

AkaNova Milieutechniek – Nieuwe website

Recente tweets

Volg @sevenymedia op twitter.

Volg ons!